Advanced search


Galleberg og Holmestrand BK slår seg sammen i en klubb fra 1.1.19

På det konstituerende årsmøtet som ble avholdt tirsdag 30.10.18 ble følgende bestemt

  1. Galleberg og Holmestrand BK slår seg sammen fra 1.1.19 og navnet blir Holmestrand Bridgeklubb.
  2. Den nye klubben vil tilhøre Vestfold Bridgekrets.
  3. Spillesteder forblir uforandret, dvs. Kommunehuset i Sande og sommerbridge på Borgen i Holmestrand.

Vi i Holmestrand BK ser fram til sammenslåingen og håper at dette på sikt kan bidra til et styrket bridgetilbud i Sande og Holmestrand. 

God start i 4.divisjon.

Hafslo/Solvorn sitt lag ( Nils Sverre, Torstein, Tor, Sverre og Ketil) vann 5 av 6 kampar og ligg på andre plass etter 1. helg i årets 4.divisjon. Labakkalaget med John Inge på laget ligg på plassen bak. Resultat på heimesida til Sogn bridgekrins.

Ikke så kjent allikevel, kanskje...?

Under den nylig avholdte pris-seremonien for IBPA awards i Kina fikk man en liten følelse av å være litt sånn kjendis, spesielt dagene rett etter det gedigne showet. Men da jeg leste gjennom en artikkel på den engelske versjonen av den kinesiske bridgesiden så demret det for meg at kjendisfaktoren kanskje ikke er så voldsomt høy allikevel.

Joda, Boye Brogeland har en enorm status, alle kjenner han, og han er nesten som en rockestjerne forkledd som bridgespiller. Men også navnet hans fikk et komisk skjer i den nevnte artikkelen.

Her er underteksten til et bilde fra da jeg mottok min pris:

"Norwegian player Gaius Tislev (second from right) won the "Best Defence Award". Photo by Chen Wenwu"

Gaius!

Riktignok har mitt litt spesielle navn blitt stavet i uttallige versjoner opp gjennom årene, men Gaius Tislev er kanskje en ny rekord.

Jeg har en mistanke om at det kan ha vært noe Google oversettelse eller noe sånt som påvirket teksten, og klandrer ikke de flittige og entusiastiske arrangørene som gjorde at dagene våre i Kina ble helt fantastiske.

Boye (og Bob Hamman som vant prisen Personality of the Year) er godt kjent av omtrent alle bridgespillere i verden, men Boyes navn var også litt komisk å lese i underteksten til bildet av han:

"The winner of the “Best of the Best” was Boyer Boulder of Norway (second from right). Photo by Chen Wenwu"

Ikke bare det, men jaggu vant han ikke prisen for Best of the Best, ser det ut til… Well done Mr. Boulder

Matt Smith (Youth Award), Liam Milne (Journalist Award) er her sammen med Mr. GAIUS og MR. BOULDER og noen av de frivillige studentene som var der hele tiden for oss, for å hjelpe med språket, finne frem, bestille mat og drikke osv.