Avansert søk


John Inge-Stig Rune vann lustrameisterskapen

Kun 5 bord på startstreken på årets lustrameisterskap i Skjolden. Siger til John Inge og Stig Rune og fullstendig resultatliste finn du på heimesida til arrangørklubben.

Ketil-Ivar vann siste kveld i klubbturneringa.

Årets klubbturnering vart avslutta med siger til Ivar og Ketil føre Magnar-Geir Arne og Nils Sverre-Torstein på delt andreplass. Etter 13 spelekveldar - men høgst uoffisielt, gjekk samanlagtsigeren til Nils Sverre-Torstein med Tor-John Inge på andre og Ole Herman-Ketil på tredjeplass. Oversikt over alle klubbkveldane finn du i lenka "resultat" og deretter klubbkveldar øvst på heimesida. Komande tysdag er det samspel på Campus.

8 spillere , 27 spill

 Det ble delt seier mellom Ove og Fritz / Bjørg og Eivind

Ny nyhetsartikkel

Til informasjon så er Myrskogen spillestedet på mandag 19. mars også fordi Jevnakerrevyen okkuperer Bøndernes. Deretter er det tilbake til Bøndernes.

Klubbmesterskapet, 4.kveld

17 par deltok 4. spillekveld av Klubbmesterskapet 2018 i Sortland BK. Turnereringen blir spilt som Monrad i en pulje. Vinnere ble Brynjar Berntsen - Kari Nordvoll (bildet) foran Tommy Elde - Robert Lehn og Rune Ditlefsen - Ståle Digre på delt andreplass. 

Resultater her

Sammenlagt etter 4 av 7 kvelder