Avansert søk


2 bord i Svolvær 13 februar

 Jørn Stian og Thor Arne vant med 36, Bjarne og Arne ble nr 2 med 32, middels 30.Da halvparten av deltakerne ikke oppfylte betingelsene for medlemskap, som er å betale kontingent til klubben, ble turneringen ikke lagt inn på ruter.

Vis piler hver tirsdag på Arbeider'n.

Manglende innbetaling av klubbkontingent

På årsmøtet fikk alle vite hva de mangler å betale, og alle var enig om å ordne opp i resansene.

Bare et fåtall har gjort det.

De som ikke har betalt er slettet som medlemmer..

Vi har nå startet et nytt årsregnskap fra 1. januar, og de som vil være medlemmer må betale kontingent 270 kr for hovedmedlemmer og 100 kr for de som har sitt hovedmedlemskap i en annen klubb..

Kont 6433.05.05433.

De som ikke har betalt innen 1. mars vil bli strøket av medlemslisten og først tatt inn ved betaling.

Hvis klubben ikke  har minst 12 hvedmedlemmer 1. april vil styret gå inn for å legge ned klubben.

Klubbmesterskapet - Kveld 3 av 6 - 12.02.2018

Tredje kveld ble vunnet av Rolf Lassen Lersbryggen - Roald Haugberg med 621,7. Deretter fulgte Jens H. Gundersen - Jan Steinar Mydland med 589,9. Tredje plassen ble delt mellom Frank de Kinder - Egil Steinar Hansen og Jan Roger Häggelund Svendsen - Ole Toms Johnsrud med 566,1. Sammenlagt etter tre runder leder Rolf Lassen Lersbryggen - Roald Haugberg med 1885, Jens H. Gundersen - Jan Steinar Mydland har 1864 og Joar K. Eikås - Kjell Johansen har 1806. Vi gratulerer.

Tirsdag 13/2-18 av btl

5 1/2 bord ved kveldens turnering og best av alle ble Henk-Arne med 62,92% og på 2 plass fulgte Halvard-Helge 58,33% og 3 plassen gikk til Bjørn-Eilert med 57,92% vi gratulerer med plass på pallen. Dette var den siste kvelden av en 7 kvelds turnering med 2 stryk og vinner av denne ble Jens-Bjørn med 295,54 og 2 plass gikk til Henk-Terje med 292,41 og 3 plass gikk til Halvard-Helge med 282,80 vi gratulerer. Neste tirsdag starter klubbmesterskapet som går over 3 kvelder uten stryk og det er også simultanspill og da koster det 60 kr .

Kursdag for viderekomne

Vi minner om gratis videregående bridgekurs i regi av Østerdal bridgekrets, med Trond Magne Aasheim som kursleder, lørdag 24. februar kl. 11.00 i Rendalen (kurssted kommer vi tilbake til).  Meld deg på innen 20.02.18 her:  Påmelding   Styret håper dette er et godt tiltak for å engasjere flere i denne fantastiske hobbyen vår!  Bildet viser den glade kursgjengen fra det vellykkede videregående kurset som ble holdt i fjor.

Ungdomslagene til VM Ny

Ungdomslagene til VM

 Norge har to lag som skal delta i VM for ungdomslag utenfor Shanghai i Kina i august. Det...

Klubbmesterskapet etter 3 av 5 kvelder - Arild-Atle i ledelsen

Når det gjenstår to kvelder av klubbmesterskapet (27. feb og 6. mars) har Arild-Atle overtatt ledelsen med fjorårsvinnerne Svein G-Per R på andre plass, mens May Liss-Knut følger på tredje. Det er fortsatt rom for mye spenning før de to siste kveldene, men det er ikke tvil om at de som er topp tre er forhåndsfavoritter til topplassene. 

Det er nå 20 par igjen som kan telle i klubbmesterskapet ut fra reglene om samme makkerpar tre kvelder, reserve maks én kveld og fravær maks én kveld. Lykke til med en god sluttplassering og klatring på resultatlista til dere alle  

Trykk les mer... så får du en detaljert resultatoppsummering med noen kommentarer og forutsetninger.