Avansert søk


Norge starter på BBO i morgen

Allerede i første kamp får vi en reprise av fjorårets EM finale i Montecatini - Norge - Hellas!

Riktignok er det et annet norsk lag denne gangen, men Hellas stiller med samme lag som tok sølv i fjor.

Kampen blir vist på BBO fra klokken 10:00!

 

Norge spiller 4 kamper i morgen, og oppsettet er som følger:

Kamp 1

10:00 - Norge - Hellas

Kamp 2

12:40 - Norge - Estland

Kamp 3

16:00 - Norge - Tyrkia

Kamp 4

18:40 - Norge - Romania

Innspilt var ikke utspilt!

 Mandag 28 april gjorde vi oss klare til nok en spillekveld. 10 minutter før start dukket et hyggelig besøk opp, selveste Mr Innspilt him self;  Terje Lofthaug og makker Ann Kristin Haugen.

Ikke bare kom de for å spille, men de hadde jammen med seg gratis spurtpremier; Rent kildevann fra Snåsa. Det gjorde susen for varme rundevinnere utover kvelden 

(Dere må gjerne sponse Innspilt med å kjøpe dette kildevannet for en billig penge!  Ta kontakt med  Terje eller redaktøren her, så fikser vi det)

PS: Minner om  2 nye utgaver av medlemsbladet som ligger i nyhet under her.

 

Redaktøren kunne ikke spille denne kvelden, men så de 3 siste rundene. Ved et bord bakspilte jeg Terje og kom over en riktig så fin variant:

Innspilt er 2 år!

 Tiden går jammen fort. Jeg husker godt Terje ringte meg fra fengslelet når vi begynte å publisere medlemsbladet på hjemmesiden vår. Det var ikke så lett for han å kommunisere til omverden med de restriksjonene han hadde da. Så han ringte ydmykt for å takke for den "hjelpen" han fikk av oss. Siden den gang er han i fri omgivelser og du verden å han har fått dreis på dette prosjektet! Det er alle vi som må takke Terje for det engasjementet han viser og ikke minst resultatet av hva dette blir. Det er imponerende! 

 

Selv om det ikke har dukket opp noe medlemsblad her i år, så er ikke det Terjes feil og det beklager jeg. Men nå legger vi ut januar versjonen, samt jubileumsbladet. Da får du litt mer innsikt hva dette prosjektet egentlig går ut på. God lesning!

Januarutgaven

Jubileumsutgaven

Vi har mange flere utgaver. Bare søk etter det, eller ta kontakt med Morten så sender vi det på E-post.

  

Sommerbridge 4. kveld

 Kun 6 par møtte opp til sommerbridgens fjerde kveld. Dette til tross for temperatur ned mot frysepunktet og kaskader med regn rundt veggene. Soleklar seier gikk til Per Mælen og Per Haltbrekken, mens andre og siste premie gikk til Svein Ingar Sæther - Tore Berg.

Kun 6 spillere har 4 kvelder så langt. Per Mælen har tatt ledelsen foran Arnfinn Bolland og Svein Ingar Sæther. Hele lista finner du under "les mer"

Ny nyhetsartikkel


 Hei.

Jeg er blitt fortalt at en del spillere ikke spiller sommerbridge pga at vi spiller med Handikap.  Ingen har fortalt meg hvorfor de er i mot HK og det er litt dumt.  Jeg ønsker å orientere om konsekvensen av HK turneringer.

Klubbpoeng/kretspoeng blir skrevet ut etter resultatliste uten HK, i tillegg får de som kommer opp i toppen pga HK klubbpoeng etter halv skala, altså ingen negative konsekvenser for noen.

HK varierer etter hvor godt et par er sammenlignet med de andre den kvelden. Som eks har  Inge Beate og Johan hatt henholdsvis pr. kveld -12,9 andre kveld -8,4 tredje kveld -4,9 poeng

De 3 første kveldene har vinneren vært den samme uansett HK eller ikke.  Første kveld var resultatlisten nesten identisk, 2. kveld hadde 2. plassen vært delt, ett A-par datt ned 3 plasser, ellers mye likt.  3. kveld rykket ett B-par opp 3 plasser til 2. plass pga HK.  Altså ingen tapte noen pengepremier.

 

Altså, spiller du dårlig kommer du litt ned på lista, spiller du godt vinner du. Akkurat som ellers.  Når dere ser på resultatlisten så trykkl å¨den blå teksten HTML så ser dere hva HK pr par utgjør.
 

Håper noen kan  kontakte meg for å fortelle hvorfor de er i mot HK.  Når man prøver noe nytt må også de som er i mot si i fra, kan være at det ikke er så gæli som man tror.

 Hvorfor skal vi spille med HK lurer sikkert mange på.  Jo for at jeg unner B-spillere å ha en sjanse til å få middels og kanskje få en kveld på pallen.  Når det kun er ei pulje så er de like viktig som A-spillere.  Om vi kun skal ha opplegg hvor A-spillere i realiteten kan vinne, så kan vi sitte å spille 3 bord med bare A-spillere, og det er det ingen av oss som ønsker.

 

Ses på torsdag.

Per

Pål Jensen vant Vår 2

 Vår 2 ble spilt over 5 kvelder med 5 tellende. Sluttresultat:

1. Pål Jensen       242,2

2. Svenn Hugo Sivertsen 228,0

3. Johnny Larsen           223,1

4. Ingebrigt Jenssen      218,7

5. Øyvind Rokstad       215,0

6. Berit Rubach        213,4

7. Øivind Fossli         200,2

 

Sommerbridge 2. 5 juni

Gratulerer med seieren til Jan Erik og Olav foran Torstein og Liv