Avansert søk


Leif Rostad er død.

Vårt æresmedlem, og en av Fredrikstad bridgeklubb sine bautaer gjennom klubbens historie er død. Leif har både vært sentral i bridgen for bridgeinteresserte i hele Fredrikstad gjennom kurs og bridgekvelder, og sentral for Fredrikstad bridgeklubb i perioder da hele klubben lå nede.

Ved siden av den brennende interessen for bridge som førte til at han var en ildsjel for mange andre og tok administrative oppgaver, så var Leif selv en dyktig bridgespiller som var opptatt av å analysere ulike spill helt til det siste.

Og merk dere, siste gang han spilte bridge i år - den 7. august i Torsnes - så vant Leif! Det var Svein Grimstad som hadde gleden av å være den siste makkeren. Det er fantastisk å kunne være så engasjert og dyktig i en alder av 92 år.

Fredrikstad bridgeklubb takker Leif for en fantastisk innsats og lyser fred over hans minne.

Follo Julecup

http://kolbotnbk.org/result/view/0237/2017-12-27_follojulecup?node=6392

Follo Julecup

Kolbotn BK og Ski BK arrangerte Follo Julecup på Folkets Hus på Ski 3. juledag. 33 par stilte til start i et sterkt felt med mange meritterte spillere.

Klart best var Jon-Egil Furunes - Kåre Bogø som ledet stort sett hele turneringen og vant til slutt med 61,9% score. En klar 2. plass ble det på Tolle Stabell - Roar B. Sletner foran Jo-Arne Ovesen - Siv Thoresen. Vi gratulerer!

Resultatene finner dere på:

http://kolbotnbk.org/result/view/0237/2017-12-27_follojulecup?node=6392

Vi ønsker velkommen tilbake til 1. mai Cupen!

 

En stor takk til Torill og Knut som ordnet utmerket servering hele dagen!

GODT NYTTÅR

 Vi vil nå takke alle sammen for et hyggelig år og ønske deg en riktig hyggelig nytt bridgeår. Du kan like gjerne begynne året med å ta en tur til vår klubb 1. dag kl 16.00 da vi setter igang nyåret med en bridgeturnering.

Ellers vil vi i det nye året begynne med Handicapturneringer en gang i måneden, vi viser til terminlisten når disse blir arrangert.

 

Ellers legger vi ut Desemberutgaven av medlemsbladet Innspilt, der du kan kose deg med reportasjer av turneringer, quiz, julenøtter, meldetekniske tips osv..

 

Les den her


ET RIKTIG GODT NYTTÅR!

JULEBRIDGEN I ODDA - AVLYST!!

JULETURNERING

Tid : Fredag 29 desember kl 17.00 Sted :

Bokkotunet, Odda

Startkontingent : Kr 200 pr par.

Kretspoeng forutsatt minst 6 bord/ 42 spill.