Avansert søk


Flere tilbud til medlemmene

 Vi ønsker å utvide tilbudet til medlemmene. I første omgang prøver vi med formiddagsbridge tirsdager kl. 11:00. Det blir spilt 21 spill og startkontingent er kr. 65 pr. spiller. Klubbpoeng deles ut etter vanlig skala. Kantina er åpen så det blir mulig å kjøpe litt mat.

Videre forsøker vi oss med noen arrangementer enkelte onsdags- og fredagskvelder (se terminlista). Første arrangement er pølsefest FREDAG 16.03.18 kl. 18.30. Her er det bare å møte opp. Spillinga koster kr. 50,- pr. person. Pølser selges og sterkere drikke enn brus må medbringes.

 

Info:

 

Adresse:

Postboks 50 Nyborg, 5879 Bergen

Post til styret

post@bridgeklubben.org

Orgnr:

994603043

Årskontingent (2018):

Kr 500,- + evt kr 500 for spillerlisens - inklusive kontingent til krets og forbund.

Kr 250,- for klubbmedlemskap, eksklusive NBF/krets-kontingent. - Forutsetter hovedmedlemskap i annen klubb, og gir ikke rett til representasjon for Åsane BK/NBF-Hordaland.

Kontonr:

5083.05.80317

 

Spillested:

Åsatun, Forvasshaugen 6 (Kart her)

Spilledag:

Tirsdager kl 18.30 - ca 22.30

Spilleavgift:

Kr 80,- pr spiller/spillekveld

Grupper:

A-pulje / B-pulje (/ Rekruttpulje)


Makkerløs? Send en epost til alle@bridgeklubben.org og du får svar om et av klubbens medlemmer er ledig for en kveld eller en lengre periode 

Det forekommer at korreksjoner blir gjort etter at resultat for kvelden er lagt på nettsiden. Informasjon om dette 
blir gitt på Facebook. 

  

Spring Nationals er i gang i Philadelhia

Det amerikanske vårmesterskapet (Spring Nationals) har startet i Philadelphia, som vanlig med en del nordmenn på startstreken. Den første hovedturneringen er KAY PLATINUM PAIRS hvor kvalfiseringen er avviklet. Greit videre til semifinalen gikk Boye Brogeland-Espen Lindqvist (14.plass), Allan Livgård-Terje Aa (16), Tor Evind Grude sammen med amerikanske Thomas Carmichael (26) og Tor Helness som spiller med Aaron Slverstein (USA) i denne parturneringen (43). I morgen er det semifinale. 

Vi kommer selvsagt tilbake med flere oppdateringer, resultater og spill fra USA. Mesterskapssiden med all informasjon, resultater og bulletiner finner du her. 

 

B+M

www.bridgeplusserver.com

Brukernavn: Din mailadresse (som du er registrert med i NBF)

Passord: bridge (gjelder dere alle)

 

I lenken over finner du innloggingsiden til Bridge+More. Her har alle spillere egen profil, og dette er inngangsporten for den som ønsker å gå inn i enkeltspill og hvordan korta be spilt ved de ulike borda. Dette er en glimrende mulighet for alle som ønsker å forbedre sitt spill; her kan du kort for kort se hvordan andre har gjort det. Her kan du også finne ditt eget privatregnskap. Vi har også anledning til å trykke inn meldeforløpet underveis i spillet, noe som kan være vel så interessant.

Vi oppfordrer dere alle til å ta en titt på brukerprofilen din, og gjøre deg kjent med de funksjonene som er der inne. Hvis ønskelig kan vi være behjelpelige på en tirsdagskveld for å gi deg en enkel innføring.

Engerdal BK spiller nå med Bridge+More!

Det er gledelig å nå endelig kunne annonsere at Engerdal BK kan tilby spilling med det siste innen bridge-teknologi: Bridge+More.

Dette er kortgiver-maskiner som står ved bordene, og som dublerer spill mens vi spiller. Det følger med tablets (små smart-skjermer) der vi registrerer resultater fra hvert spill, og der vi også kan registrere meldeforløp. Alt dette er koblet til en server som samordner resultatene.