Advanced search


Resultater 12/4

8 par , middels 84 Kveld 3 av 4

Simultan-turnering 16. april

Mandag 16. april  spiller vi simultanturnering og møter flere hundre spillere fra 20 andre klubber i Norge. Det regnes ut en felles resultatliste for alle disse klubbene -  i tillegg til vår lokale. Er du heldig vanker det premier og drøssevis med klubbpoeng. Vanlig premiering og klubbpoeng i klubben. 

NBF tar en ekstra startkontingent for simultanturneringene på kr 10,- som vi følgelig plusser på vår vanlige kveldskontingent.

Hjertelig velkommen!

Rælingsmesteren - Ny seier til Per Grime og Henrik Thuroczy

Årets Rælingsmester ble avviklet søndag den 15. april. 28 par stilte til start og spilte 14 runder à 3 spill. Arrangementet gikk knirkefritt og alle så ut til å trives i det fine været.

Seieren gikk - i år som i fjor - til Per Grime og Henrik Thuroczy fra Norrøna. De vant en forholdsvis klar seier. Norrøna la også beslag på andreplassen ved Marcus og Peder Scheie, mens et Jessheim par; Torvald Tande og Jan Frode Karlsen ble nr. 3. Beste Rælingen-par; Arne Stenersen og Bjørn Sundeng havnet rett utenfor premielisten. De øvrige fordelte seg godt over resten av resultatlisten. Spill og fullstendig resultatliste finner du HER