Advanced search


BK Spiren

Bridgeklubben Spiren har eksistert i noen år og tidligere spillested var på Fagerborg og Bridgens Hus. 

BK Spiren er åpen for spillere på alle nivåer. 

BK Spiren skal være en hyggelig klubb hvor alle skal føle seg velkommen. 

BK Spiren er en av "husklubbene" i Bridgesenter Vest.  Spillekveld er onsdag kl 18.30.
Det spilles 27 spill barometer.  Slutt ca. kl 2215/2230.

Man kan kun bli medlem av BK Spiren etter søknad og styrets godkjenning av denne. Styret skal ikke godkjenne søknader fra folk man vet kan sette stedets gode navn og rykte i fare. 

Styret skal også ta skritt til å fjerne medlemmer som opptrer på en slik måte at hyggen og trivselen til de andre medlemmene står i fare.

Bridgeklubben Vest

Bridgeklubben Vest er senterets egen «husklubb».  Den står for tiden for alle arrangementer som ikke ledes av Bridgeklubbene Doop eller Spiren. 

Vi ønsker at både urutinerte og erfarne spillerne skal glede seg over å spille i BK Vest. Man trenger ikke være medlem for å spille i klubben. 

BK VEST spiller på følgende tidspunkter: 

Formiddagsbridge
 

Tirsdag kl 1100 (med noe undervisning) 
Torsdag kl 1100 (med noe undervisning) 
Fredag kl 1100 

Man kan kun bli medlem av BK Vest etter søknad og styrets godkjenning av denne. Styret skal ikke godkjenne søknader fra folk man vet kan sette stedets gode navn og rykte i fare. Styret skal også ta skritt til å fjerne medlemmer som opptrer på en slik måte at hyggen og trivselen til de andre medlemmene står i fare. 

Klubben er medlem av Oslo Bridgekrets og Norsk Bridgeforbund. 

Alle ønskes hjertelig velkommen

TopBridge

Hjemmesidene finner du her.

Bridgekameratene

Hjemmesiden finner du her.

Bridgeklubben PASS

Hvordan er klubben?

PASS har eksistert i snart 30 år – og i alle år har de som spiller der forstått at bridge er en sosial hobby. Opprinnelig var det et sted for folk som var ferdig med kurs, men for mange er jo det en stund siden.

Spillerne går dit for å hygge seg og gjør sitt for at også andre skal trives. 

Tid, sted og organisering

Vi spiller hver torsdag fra kl 18.00 til ca kl 21.50. Vi er der hele året - også om sommeren. Imidlertid spiller vi ikke i romjulen og på torsdager med rødt på kalenderen.

Spillestedet er Bridgesenteret, Sporveisgt 31

Hver kveld er en avsluttet enhet, så du kan komme når det passer. Er du uten makker, er det fint om du er der 10–15 minutter før start.

Priser og tilbud

En spillekveld koster for pensjonister kr 40,- og for andre kr 60,-.

Du behøver ikke være medlem for å spille i PASS, men ønsker du å være medlem av Norsk Bridgeforbund gjennom klubben, er det lett å ordne. 

Litt interessert?

Har du lyst på en spillekveld hos oss? Bare kom og prøv hvordan vi har det. Det er uten forpliktelser.

Ønsker du å vite noe mer? Da kan du ta kontakt med Arne Olsen på telefon 91 34 48 56

e-mail: arolsen4@online.no

Honnør Formiddagsbridge

Klubben vår
er en klubb som er åpen for alle! Du kan komme med eller uten makker, vi hjelper til med å koble makkere, og blir det en til overs så spiller turneringslederen. Så, alle som vil får garantert spille!

Navnet Honnør
har vi valgt fordi vi liker honnørene i kortstokken, men først og fremst fordi vi respekterer hverandre uansett status eller bridgeferdigheter. Hos oss er alle velkommen. Man står på lik linje uansett om man er medlem eller ikke, vi er alle deltakere. Navnet sier ikke noe om alder! Her er vi unge og gamle, og det å ha det hyggelig med bridgen er det viktigste.

Bridgen - hvor/når ?
Vi spiller bridge hele året rundt hver mandag og onsdag formiddag (unntatt helligdager). Vi holder til i Sporveisgata 31, 2 etg (med heis). Turneringen starter kl 11.00, men en liten kaffe/vaffel-pause sånn ca midt i turneringen (du får kjøpt rundstykker/smørbrød også), og vi avslutter ca kl. 15.00. Vi spiller avsluttende turnering hver gang med ca 27 spill. Startavgift er kl 60,- pr gang for alle.

Medlemsskap
Man trenger ikke å være medlem for å spille i vår klubb. De får akkurat samme tilbud som medlemmene får. Klubben vår er medlem av Norsk Bridgeforbund. Alle som ønsker det kan bli medlem av Norsk Bridgeforbund gjennom vår klubb. Da får man registrert mesterpoeng og kan spille kretskamper og norsgesmesterskap. Man får også et medlemsblad 6 ganger i året fra forbundet. medlemsskap koster for tiden kr 320,- pr år, kr 60,- for juniorer. Klubben kan også ordne med årslisens hvis du ønsker å spille mer enn 6 forbundspoeng-turneringer i året. Årslisens koster nå kr 300,-, halv pris for juniorer. 

Klubbpoeng
1/3 av deltakerne får tildelt klubbpoeng. Disse blir registrert direkte hos Norsk Bridgeforbund 2-3 ganger i året. 

Sosiale arrangementer
Vi reiser til Hirtshals ca 2 ganger i året og har julebord en onsdag før jul. Ellers har vi trivselsbridge av og til, og et par ganger i løpet av sommeren kombinerer vi minigolf og singelbridge. Vi kan gjerne finne på nye ting også, bare kom med ideer!

Alle er hjertelig velkommen!
Klem fra Eva Hagen
Turneringsleder