NM dame- og veteranlag 2018 spilles i Stavanger

Etter å ha vurdert flere tilbud har styret i NBF besluttet at 2018-utgaven av NM for dame- og veteranlag spilles på Quality Airport Hotel Stavanger 9. - 11. mars 2018.

NM dame- og veteranlag 2018 spilles i Stavanger

Hotellet hadde det klart beste tilbudet av de undersøkte alternativene, og vi håper alle tidligere og nye deltakere vil sette pris på å besøke et nytt arrangørsted. Hotellet ligger kun en kort spasertur fra flyplassen, og det går busser inn til Stavanger og Sandnes sentrum kontinuerlig for de som vil utforske regionen. 

Årets NM Par ble arrangert på dette hotellet, og tilbakemeldingen fra deltakerne på fasilitetene var glimrende. Det er plass til langt flere lag enn 35 + 17 som vi var i fjor, så vi håper enda flere vil vurdere dette som av mange regnes som den artigste bridgehelgen i året.

Les mer om: 


Kampanjepriser hos Norwegian ut denne uken:

NBFs samarbeidspartner Norwegian har egne Halloweentilbud denne uken, hvor det blant annet finnes noen billige billetter til Stavanger fra Bergen, samt billige billetter fra Stavanger til Bergen og Oslo. Jo tidligere man får bestilt billetter, jo mindre blir egenandelen fra reisefordelingskassen. Så vi oppfordrer alle til å bestille reise i dag!

Husk også å registrere avtalekoden med Norwegian i din profil før bestilling. Da får man gratis fast-track slik at man slipper kø i sikkerhetskontrollen, samt 6 % rabatt på flybilletten (gjelder ikke kampanjebilletter). Koden finnes under "Medlemsfordeler" i din profil her på bridge.no, eller kan fåes av administrasjonen. Den kan også brukes på private reiser. 


Bedriftsmesterskapet: 

På grunn av sviktende deltakelse de siste årene, og tilbakemeldinger på at mesterskapet ikke lenger er det "det var", så settes foreløpig Bedriftsmesterskapet på vent. NBF vil se på nye og spennende varianter for årene fremover, og håper å kunne relansere Bedriftsmesterskapet ved en senere anledning. 


Hotellpriser:  

 • Enkeltrom lør-søn med frokost og dagpakke både lørdag og søndag: kr 1.050,- per person
 • Dobbeltrom lør-søn med frokost og dagpakke både lørdag og søndag: kr 690,- per person
 • Dagpakker ikke-boende og de som bestiller utenom NBFs avtale: kr 190,- per person per dag
 • Tilknytningsdøgn fre-lør inkl frokost: Enkeltrom kr 750,- / Dobbeltrom kr 850,-

Dagpakker inkluderer: 

 • Lokalleie (ingen ekstra lokalleie trekkes fra reisefordelingskassen)
 • Kaffe/te hele dagen
 • Kake på ettermiddagen (buffet)
 • Frukt og grønt (buffet)
 • Softis og popcorn 
 • Purewater
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Merk at dagpakker er obligatorisk for alle - enten via hotellrommet ved bestilling til NBF eller på faktura sammen med startavgift til lagkapteinen. Årsaken til dette er at hotellet skal ha betalt for å leie ut sine lokaler, og vi får "langt mer" for pengene ved å gjøre dette via dagpakker. 

Festmiddag lørdag kveld:
Mer info kommer.


Åpen pulje:
Siden det ikke vil bli arrangert Bedriftsmesterskap er det rom for andre tilbud. NBF vurderer sammen med NBF Rogaland å arrangere en åpen pulje slik at alle som ønsker det kan spille bridge i Stavanger denne helgen. Mer info kommer.