EM-gull til Highlanders

I det åpne Europamesterskapet i italienske Montecatini Terme vant det norske laget Highlanders EM-gull for lag i åpen klasse. På laget spilte Lars Eide, Harald Eide, Sam Inge Høyland og Sven Olai Høyland. Norsk Bridgeforbund gratulerer så mye! 

EM-gull til Highlanders

Det er første gang et norskt lag vinner denne turneringen og det er nok den største fremgangen i norsk bridge siden landslaget tok EM-gull i 2008. Særlig spesielt er det siden Lars og Harald Eide er far og sønn, og Sam Inge og Sven Olai er brødre! 

Laget ble nr 3 i den inneledende kvalifiseringen, og tok seg så siden av Redrobot, France Open Senior og Mazurkiewicz i hhv. 8-dels-, kvart- og semifinale før Greece ventet i finalen. I de tidligere utslagsrundene hadde Highlanders vunnet med gode marginer, men i finalen ble det mer spennende. Etter at ledelsen skiftet flere ganger underveis tok det norske laget hjem seieren tilslutt med 17 imps margin!

Det blir ikke tid til å hvile på laurbærene, da begge par også skal spille semifinalen i EM Par som starter i dag. Vi håper gleden over den fantastiske prestasjonen og en bedre middag på NBFs regning gjør at begge par er klar for å bringe Norge mer heder og ære i parturneringen.

 
F.v. Sam Inge Høyland, Harald Eide, Sven Olai Høyland og Lars Eide!