53 påmeldte til organisasjonsdagene - fremdeles plass til flere

Bergen 21.-23. april er stedet å være for alle tillitsvalgte i klubb og krets i Norsk Bridgeforbund. Tor Helness lærer deg å tenke som en verdensmester, bli med å forme NBFs nye rekrutteringsstrategi og se hvordan handikapturneringer vil fungere i DIN klubb, er noen av postene i programmet. 

53 påmeldte til organisasjonsdagene - fremdeles plass til flere

Innholdsrikt og variert program

Hovedtema for årets organisasjonsdager er kommunikasjon og markedsføring. Vi begynner med en introduksjon av klubber som har fått til både å markedsføre egen klubb, egne turneringer, og også fått publisitet i media. Vi får blant annet besøk av:

  • Bente Evertsen Faag - leder i Sandnes juniorbridgeklubb
  • Finn Leiang, Nesodden BK, som har hatt bridge på SFO i to år
  • Leif Juvik, Os BK, som har bygd junioren Thea Hove Hauge som en lokal profil via Os og Fusaposten

 Resten av denne sesjonen blir ledet av Christina Lund Madsen - journalist, redaktør i Dansk Bridge, og reporter for European Bridge Leage og World Bridge Federation. I sin profil på Bridge Winners skriver Christina: "Bridge is my job, my hobby, my lover and my friend". Hun er kunnskapsrik og tydelig, engasjert og krevende. Her vil vi sammen jobbe fram konkrete tiltak som dere kan bruke i egen klubb/krets.

Hvordan huske bedre - en verdensrekordholder lærer bort triks

I år har vi sikret oss at alle husker det vi går igjennom. Ola Kåre Risa, som har satt en verdensrekord i hukommelse, innleder organisasjonsdagene med å lære oss noen triks. Kanskje kan det brukes ved bridgebordet også?

 

Bridge på like vilkår - enten du er ny eller rutinert

Fra og med neste sesong får klubben en helt ny mulighet på klubbkveldene. Norsk Bridgeforbund utvikler et handikapsystem som omfatter alle medlemmer i Norsk Bridgeforbund.  

Lørdag kveld spiller vi Norsk Bridgeforbunds aller første offisielle handikapturnering slik at dere får prøvd hvordan det fungerer.

På søndag vil vi presentere hvilke muligheter dere får i klubben, hva som er målet med å innføre en slik ordning, og turneringsledere vil få anledning til å lære å sette opp handikapturneringer i egen klubb.

Bridge + More

Fredag kveld presenterer vi Bridge + More - den nyeste bridge gadgeten.  Velkomstturneringen blir spilt med Bridge + More.

Tor Helness - tenk som en verdensmester!

Verdensmester i bridge, men også verdensmester i engasjert formidling av bridge. Tor Helness kan sette seg inn i problemstillinger som oppstår for både nybegynneren og eksperten, og kommer med praktiske råd som vil forbedre bridgeprestasjonene dine umiddelbart. En unik sjanse, og grunn nok alene til å ta turen til Bergen.

 

Påmeldte

 

Har du ikke meldt deg på enda? Klikk på lenken under for å melde deg på.