Takk til våre landslagssponsorer - Viego regnskap og Advisor revisjon

I 2016 har Advisor Revisjon AS og Viego Regnskap AS vært sponsorer for våre landslag. Vi takker så mye for støtten!

Takk til våre landslagssponsorer - Viego regnskap og Advisor revisjon

Viego Regnskap AS har sponset landslagene i alle klasser, mens sponsormidlene fra Advisor Revisjon har vært øremerket Norges lag i klassen Jenter U26.

Sponsormidlene har gitt spillerne på lagene muligheten til å gjennomføre treningssamlinger for å kunne stille best mulig forberedt til mesterskapene. 

 


Gode forberedelser gir resultater. I løpet av 2016 har vi sett tegn på at det er et «jenteløft» på gang i norsk bridge. Selv om damelaget i EM ikke klarte å kvalifisere seg til VM, var avstanden opp til VM-plass betydelig mindre enn for to år siden. I OL kvalifiserte det norske damelaget seg for sluttspillet. Der gikk laget seirende ut av første utslagsrunde, åttendedelsfinalen mot Tyskland. I kvartfinalen ble Skottland for sterke, men delt femteplass er et oppløftende resultat. Også juniorjentene viser klar framgang. I Ungdoms-VM i Italia vant de en gledelig bronsemedalje.

Tormod Røren og Sven-Olai Høyland er landslagskapteiner for henholdsvis dame- og jentelaget, og de har fulgt opp spillerne sine nøye. Det har vært en viktig årsak til framgangen. Samtidig har de økonomiske bidragene fra Advisor Revisjon AS og Viego Regnskap AS gitt større handlingsrom for å arrangere samlinger, og det har vært en viktig faktor som har bidratt til framgangen.
Takk for støtten til Norges landslag i 2016!

Om Viego Regnskap AS:
Om Viego Regnskap AS 
(kilde: http://www.viego.no/om-oss.html ):
Viego ble opprinnelig startet av bridgeentusiaster i Kristiansand i 2004 og består nå av 
seks regnskapsførere i Norge, en i Polen og en på Filippinene. Bridgespillerne som i dag jobber i selskapet er Helge Stornes, Geir Brekka, Tom Høiland og Frank Svindahl.

Om Advisor Revisjon AS:
Om Advisor Revisjon AS 
(kilde: http://advisorrevisjon.no/om_oss/historie/ )
Advisor Revisjon ble etablert i 2005 av Ann Mari Mirkovic Juvik, som selv er en ivrig bridgespiller. Selskapet holder til i Søreidgrend, ikke langt fra Bergen, og har fire ansatte.