Ny resultatvisning lansert! (oppdatert)

Alle klubber og kretser har i dag "våknet" opp til en ny måte å vise resultatene i klubbmappene. Vi håper den nye visningen faller i smak! 

Ny resultatvisning lansert! (oppdatert)

(Oppdatert 23. okt)
Det har vært et stort engasjement rundt den nye resultatvisningen og vi er veldig takknemlig for at de aller fleste synes dette er en klar fremgang. Men det er noen utfordringer som har dukket opp som vi ikke var klar over. De aller fleste er nå løst på følgende måte:

  • Utskrifter
    Det fungerer dårlig å skrive ut alle spillene i den nye visningen - den er ei heller laget for akkurat dette. Så ønsker man å skrive ut spillene bør det gjøres fra den "gamle" visningen. Vi har nå lagt inn lenke til dette html-dokumentet i toppen av resultatlisten - trykk på "html". Se bilde 
  • Se resultater i Internet Explorer
    Internet Explorer (IE) er en nettleser som ikke lenger brukes av Windows og som bruker andre standarder enn andre nettleser. Det gjør det vanskelig å lage sider som fungerer godt i alle nettlesere. Den nye resultatvisningen vil derfor ikke fungere i IE - kortsymboler mangler. Vi anbefaler Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera i stedet.
  • Eksportere resultatene eller spillene til andre format
    Dersom man ønsker å eksportere resultatene til andre programmer eller lignende, så har vi på tilsvarende måte som for html lagt inn lenke til pbn i toppen av resultatlisten. Dersom man ønsker kortfilen (og klubben har lagt ut denne), så finner man denne under html-versjonen (brukes f.eks. til å lage facitspill). 


Man kan lese mer om hva den nye visningen inneholder i nyhetsbrevet som ble sendt ut til alle medlemmer i dag (onsdag 18. okt):

 

Den nye løsningen er laget for de hjemmesidene som tilbys klubbene gratis (fungerer også for de som har betalt for oppgraderinger). Klubber som har egne hjemmesider må hente resultatlenker fra klubbens gratishjemmesider. Dette er dessverre den eneste måten å løse dette på, da løsningen er en "on-the-fly" løsning som gjør at visningen lages når man åpner mappen "Resultater". 

Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger for mulige forbedringer.

Noen bilder fra den nye visningen:

Privatprotokoller er nå plass med den gode gamle "eggelista"
 

Hold musa over spillnummeret i privatprotokollen for å se spillet


Spilldiagrammet har fått en langt visuelt penere fremvisning - soneforhold i farge samt giver markert med sort ring.