Turnering på BBO for deltakere på Spill Bridge 2-kurset

 Hver torsdag og mandag kl 20.00 framover arrangerer vi spilletrening for nybegynnere på BBO. SB2 kurs setter opp turneringen, og sissill er turneringsleder.

Turnering på BBO for deltakere på Spill Bridge 2-kurset

Mer spilletrening - tryggere på ukens tema

Tanken er at det er godt å få mer spilletrening for å bli tryggere på det som er ukens tema. Samtidig er det godt å få spilt noen spill som ikke er forhåndslagt, slik at man får prøve seg litt i fri dressur. Så på torsdager kl 20.00, når onsdagens leksjon er ferskt i minne, er det flere spill til ukens tema. På mandager er det tilfeldig delte spill. 

Dere melder dere på som vanlig, til SB2 kurs sin turnering.

Når?

Mandager og torsdager kl 20.00.

8 spill, swiss, 2 spill i runden, opp til 9 minutter pr spill.

Hvem kan delta?

Alle deltakere og bridgelærere tilknyttet kurset Spill Bridge 2 på BBO er allerede lagt til listen over godkjente deltakere.

Er du nybegynner (fullført et nybegynnerkurs, spilt fra 1-3 år i klubb) kan du også få være med. Da må du sende en e-post til bridge@bridge.no med navn, medlemsnummer i NBF og BBO-nick. Vi legger deg til listen over godkjente deltakere i løpet av en virkedag. 

Faddere kan være med

Det blir ingen "offisiell" veiledning ved bordene fra bridgelærere som på kurset. Dersom noen av deltakerne har en "fadder" i klubben, kan denne også få delta. Forutsetningen er at fadderen er villig til å svare på spørsmål også fra motspillerne.