Et innlegg fra bloggen NM - Par NM - Par

ÅPNINGSBULLETINEN ER KLAR

 og den finner du HER.Bulletinen er laget for utskrift, så noen dobbeltsider kommer etter hverandre i WEB-versjonen. Det finner du ut av.

Lykke til alle sammen, både deltakere, arrangør og tilskuere. Husk at det er hele 5000 kr i premie til den som skriver om turneringens beste spill, så det er om å gjøre å følge med, folkens. Selv har jeg veldig lyst på denne prisen!!

Kommentarer

Glimrende jobb Snorre, det gir NM en ekstra dimensjon når du står for bulletinen. Ser du har fått kyndig hjelp til det grafiske, det er vel anvendte penger å gi det hele et visuelt løft :) Gleder meg til å følge årets parfinale, lykke til

Flott åpningsbulletin. Jeg satte spesielt pris på minneordene om de to hedersmennene Jon Sveindal og Øystein Jensen - veldig bra skrevet. Jeg kjente nok Jon best, siden han var med som journalist på flere internasjonale mesterskap. Og som du skriver, da kommer man innpå ham på en helt annen måte enn ved bridgebordet. Jon var en særdeles dyktig bridgespiller, og en fantastisk person. Øystein var alltid en særdeles hyggelig kar, alltid med et godt smil og noen gode kommentarer på lur. To store bridgepersonligheter har gått bort.

En veldig god velkomst bulletin. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Totalt 3 kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.