Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Kari-Anne stiller til valg i EBL

Lørdag 9.juni avholdes EBL General Assembly i Ostende. NBF har nominert vår egen president Kari-Anne Opsal som kandidat til styret i European Bridge League (EBL).

Nominasjonsbrevet sendt til EBL


NBF-president Kari-Anne Opsal er blant kandidatene til styret i EBL.

EBL er overordnet organ for alle bridgenasjonene i Europa, og har per i dag et styre bestående av president og 13 styremedlemmer. Alle de 14 plassene i styret er på valg. Det er totalt 22 kandidater til disse plassene. Tre kandidater kjemper om å bli president, hvorav sittende president Yves Aubrey er én av dem. De to andre er Jan Kamras fra Sverige og Marc de Pauw fra Belgia.

Kandidater til EBLs styre

NBF ønsker med Kari-Annes kandidatur å bidra til en organisasjon med større åpenhet og mer demokrati. Dessuten er det i det sittende styret bare én kvinne, og NBF ønsker å bidra til at det blir flere kvinner i styret.

Kari-Anne Opsal, Astrid Steen Lybæk og undertegnede blir NBFs delegater på EBLs General Assembly. Norge har fire stemmer (og får benytte alle fire selv om det er bare tre personer som stiller som delegater). Hvor mange stemmer hvert enkelt land avgjøres av antall medlemmer i det nasjonale forbundet. Totalt vil det være 123 stemmer ved valget.

Oversikt over stemmerett

Kari-Anne er spent før valget, og deler noen av sine tanker om hva hun ønsker å bidra med dersom hun blir valgt:

- Jeg har et mål om å bidra til å minske gapet mellom styremedlemmene og spillerne slik at EBL blir en organisasjon med mer åpenhet,. Jeg er også opptatt av at medlemslandene kan samarbeide enda mer og nyte godt av hverandres kompetanse og erfaringer, enten det er innenfor rekruttering, IT eller andre områder.

Vi krysser fingrene for at vår kandidat blir valgt, og sier HEIA KARI-ANNE!

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.